Retourneren

Alle gepersonaliseerde producten kunnen helaas niet geruild worden tenzij er een foutje in ons graveerproces is geslopen. Laat dit ons gelijk weten door een email te sturen naar info@geboortespeen.nl. Het liefst aangevuld met een foto en informatie over de fout.

Overige producten

Na ontvangst van je bestelling heb je het recht om binnen 14 dagen aan ons door te geven dat je (een deel van) je bestelling wilt retourneren. Wil je het product terugsturen? Laat dit dan eerst even weten via ons contactformulier.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Geboortspeen niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Stuur daarom altijd je artikelen retour via een pakketdienst met track & trace. Vraag altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed. De kosten voor het retour zenden van je bestelling komen voor eigen rekening. De kosten voor het retour zenden van defect of verkeerd geleverde producten worden wel vergoed.

Zodra de zending is ontvangen, wordt deze verwerkt. Bij een geaccepteerde retourzending zal Geboortespeen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen en de verzendkosten van de levering, indien van toepassing, binnen 14 dagen terugstorten op je rekening. Indien je slechts een deel van je bestelde artikelen retourneert, worden de verzendkosten van de levering nooit vergoed.

Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen zullen door Geboortespeen altijd geweigerd worden.

Menu